Tetőtéri ablakok

VELUX tetőtéri ablakok
A VELUX tetőtéri ablakokkal hosszútávra tervezhet
Rendeltetésszerű használat, karbantartás és beépítés mellett a VELUX tetőtéri ablakok élettartama min. 25 év. (A minőségellenőrző tesztek során 25 000 alkalommal nyitják ki és csukják be az ablakszárnyat, ami 25 év normál használatnak felel meg.) A kiváló minőségű válogatott fa alapanyagokkal, a folyamatos termékfejlesztéssel és a korszerű gyártástechnológiával biztosítják a tetőtéri ablakok tartósságát.

A vevőszolgálat és az országos szervizhálózat a vásárlás előtt és az ablakok 10 éves garanciaidején túl is bármikor a vásárlók rendelkezésére áll. Mindezek miatt az építőipari szakemberek – tervezők, kivitelezők, ácsok és tetőfedők – többsége szívesen javasolja és alkalmazza a VELUX termékeket.

Látogasson el további termékekért, a VELUX gyártó oldalára.

RotoQ
Magas minőségű tetőtéri ablak.
A szerelés biztonságáról egy állítható forgózsanér is gondoskodik. Ennek köszönhetően az utólagos szárnyigazítás különösebb probléma nélkül, gyorsan elvégezhető. Modern üvegezéssel, az ablakot körbevevő hőszigeteléssel a RotoQ megvéd az időjárás viszontagságaitól és csökkenti a lakás energiafogyasztását. Megfelel a passzívház által támasztott kritériumnak is.

A külső csavarok nélküli elemek szerelése során akusztikus visszajelzést kapunk, ez igazolja a művelet helyességét. A biztonságos beépítésért és az elégedett vevőért.
 • Kényelmes kilincs – formatervezőkkel fejlesztve
 • Szép kilátás – tökéletes forma, bútorminőségű fából
 • Magas szintű komfort – Modern üvegezés az időjárás elleni védelemért és az energiafogyasztás csökkentéséért
A gyártó oldala
 
ROTO Designo R7
Speciálisan billenő tetőtéri ablak.
A szép kilátást legszívesebben kiegyenesedve élvezzük. A speciálisan billenő Roto tetőtéri ablaknál a hagyományoshoz képest a billenési pontot jóval magasaban alakították ki. A jelentős többletmagasság óriási előnyt biztosít: kényelmes hozzáférést az ablakhoz. A magas billenési pontnak köszönhetően az átlagnál magasabbak is kényelmesen használhatják az ablakot. Az ablakszárny nyitott állapotban sem nyílik be a tetőtérbe, így az ablak szúnyogháló felszerelése esetén is teljes terjedelemben nyitható.
 • zavartalan kilátás – magas billenési pont
 • minimális felár – maximális kényelem
 • tökéletes zárás – 3 ponton
 
ROTO Designo R8
Kétfunkciós tetôtéri ablak
A Roto csúcsmodellje minden szempontból megfelel a tetôtéri ablakokkal szemben támasztott maximális elvárásoknak. A felnyíló nyitásmód tökéletesen zavartalan kilátást biztosít, mivel a szárny az ablak felsô síkjában nyílik. Az ablak aljára szerelt kilinccsel az összes funkció egy kézzel, egyetlen mozdulattal elérhetô..
 • tökéletes kilátás – billenési pont a felsô síkban
 • maximális kényelem – minden funkció egyetlen kilinccsel
 • kiemelkedô biztonság – zárás 4 ponton
 
ROTO Designo R4
Billenő tetôtéri ablak
A Roto R4 típusú tetőtéri ablaka középen billenő ablakszárnnyal rendelkezik. A kényelmes kezelés érdekében az ablak alsó kilincskezelésű és résszellőzővel van ellátva.
 • végleges felületkezelés – 3 rétegben
 • biztonság az időjárással szemben – kívül edzett üveg
 • tökéletes zárás – 3 ponton


Látogasson el további termékekért, a ROTO gyártó oldalára.