Tetőfedő anyagok


A „BALANCE“ a tető kialakításának teljesen új dimenzióit nyitja meg a gazdaságosság és a dizájn területén. Első osztályú minőségén és főként a nagyméretű, de a kisebb tetőkhöz is megfelelő harmonikus arányain kívül a gazdaságos felhelyezés és a magas fokú biztonság gondoskodik a tökéletesített korcolási technika alkalmazás által a tartós értékállóságról , ezáltal a „BALANCE“ egy igazi sikertermékké válik.
Bővebb információ>

A hornyolt tetőcserép az egyszeres fedésű hódfarkú tetőcserép továbbfejlesztett változata. A biztonságos oldalsó hornyolás egyszeres fedést tesz lehetővé. Korábban főként mezőgazdasági jellegű épületeknél, illetve már meglévő épületek renoválása és hozzáépítés esetén alkalmazták. A hornyolt tetőcserép azonban a modern építészet számára is érdekes kiegészítő lehetőségeket kínál.
Bővebb információ>

A 'KLASSIK' klasszikus körvágású hódfarkú tetőcserepei rendelkeznek a legszélesebb körű alkalmazási területtel termékprogramunkban. Egyszerű, visszafogott és éppen ezért időtlen formájuk által egyenesen klasszikus szépségű tetőfelületeket alkotnak. A klasszikus körvágású hódfarkú tetőcserép optikailag feloldja a tetőfelületet és tökéletes harmóniában engedi hatni az épülettestet. A színek és a felületek széles spektruma mind a renoválások, mind az új építésű házak esetén teret enged az individuális megoldásoknak a tetőfedés során.
Bővebb információ>

A „RAPIDO“ egy tökéletes kettős bordájú tetőcserépben egyesíti a tradíciót és a technikát, amely különösen nagy méretének köszönhetően rendkívül gazdaságosnak bizonyul. Magas fokú megbízhatóságán és figyelemreméltó szépségén kívül a „RAPIDO“ cserepekben megtalálható egy nagyon jó ár-érték arányú CREATON-csúcstermék valamennyi ismertetőjele. Az eredmény egy pusztán kb. 8,1 db/m² cserép-igénnyel, valamint az átgondolt, a cserepek gyors felhelyezését és ugyanakkor a cserép-szükséglet csökkentését lehetővé tevő technikának köszönhető kitűnő biztonsággal kápráztatja el a felhasználót. A dupla oldalsó hornyolással és magas támaszokkal kialakított fedési technika mellett a hátoldali támasztó bordák és a 3 felfüggesztő fül biztosítja a tartós biztonságot. A nagy eltolhatósági tartomány a horony tetején minden tetőfedés esetén maximális rugalmasságot biztosít, amelyben az építtetők évtizedeken keresztül örömüket lelhetik.
Bővebb információ>

A hornyolt cserép sima felülettel.
- Egyedülálló kombinációs- és fedési lehetőségek
- Harmonikusan illeszkednek a környező tetőtájba .
Bővebb információ>

Hamisítatlan déli életérzés
Romantikus délvidéki forma, természetes színvilág, összetéveszthetetlenül egyedi karakter. Ez a Bramac Adria tetőcserép.

Háromrétegű, többszínű rusztikus felülete, lágy hullámai szinte tapinthatóvá teszik az oly kedvelt Adria hangulatát. A Bramac Adria egyedülállóan természetes hatása révén kiválóan alkalmas régi polgári házak, villák, a természetben rejtőzködő vidéki kúriák újrafedésére, de különlegessé teszi az igényes, tágas lakóparkok, a kertvárosi házak, nyaralók tetőit is.
Bővebb információ>

Fodrozódó hullámok
A Bramac Duna tetőcserép a Duna fodrozódó hullámait idéző egyedi formavilágával, új építészeti megjelenést kölcsönöz a házaknak.

Érdekes, aszimmetrikus formája harmonikusan illeszkedik, szinte belehullámzik a környezetbe, tiszta vonalaival a modern és hagyományos épületeken egyformán szép látvány.

Új Novo felülete kompromisszum nélküli minőséget nyújt az építkezőknek, elérhető áron.
Bővebb információ>

A természet új színe
A Natura Plus tetőcserép a természet hangulatát és harmóniáját idéző színvilágával az új épületeken és felújított tetőkön is esztétikus látványt nyújt. Érdekes aszimmetrikus fedésképe a házkörnyezetével tökéletes összhangot teremt.

Jó hír az építkezőknek az igen előnyös ár, – amely lehetőséget biztosít a megalkuvás nélküli tetőfedésre, a megszokott Bramac minőségben.

30 év új érték garanciát nyújt fagyállóságra,vízzáróságra,mérethűségre
Bővebb információ>

A hagyomány újjászületése
A Bramac Reviva tetőcseréppel évszázados hagyomány kel új életre. Gyermekkorunk kedves tetőformái a Magyarországon legkedveltebb színekben idézik meg a régi idők hangulatát. A korszerű technológia, révén újjászületnek nagyszüleink házai, de a különleges, egyedi fedéskép az új épületeknek is díszére válik.

A Bramac Reviva tetőcserepek Novo és Protector felülettel kaphatók, hogy a múlt szépsége a messzi jövőben is tökéletes maradhasson.
Bővebb információ>

A délvidéki szépség
A Bramac Római tetőcserép lágy, hullámos – a kolostorfedésre emlékeztető jellegzetes rajzolata délvidéki hangulatot idéz. Sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek. Karakteres profilja, összetéveszthetetlenül egyedi építészeti megformálást tesz lehetõvé.

Római tetőcserép a szépség mesterhármasa. Novo, Protector és Protector Plus felülettel kapható.
Bővebb információ>

Modern. Időtálló. Bramac.
A Bramac Tectura tetőcserepet a 21. század modern építészete hívta életre.

Letisztult formája minden modern épülettel tökéletesen harmonizáló fedésképet eredményez. A Tectura cserepek Protector felülettel rendelkeznek, mely megóvja a tetőt a környezeti hatásoktól és a szennyeződéstől. Így a tető hosszú éveken át méltó dísze marad korunk építészeti alkotásainak.
Bővebb információ>

COPPO – A napfényes tájak hangulata
Coppo termékvonalunk formájában és színeiben a mediterrán tájak napfényes hangulatát idézi. Látványosan lendületes vonalvezetésének, inspiráló színösszeállításának köszönhetően kreatív külsőt kölcsönöz az épületnek.

DANUBIA - A klasszikus forma
A Duna régiónk meghatározó tényezője, Közép-Európa egységét jelképezi. Termékfilozófiánk is ezt a természetes harmóniát tartotta szem előtt, amikor termékvonalunkat Danubia névre kereszteltük. Klasszikus termékünk lágy hullámvonalaival szervesen illeszkedik a magyarországi tájakhoz.

DUAL – Az újjáéledt hagyomány
A forma és funkció forradalmi összekapcsolódása jellemzi Dual termékvonalunkat. A könnyen alkalmazható, kedvező árszínvonalú Dual rusztikus vonalvezetésével, élénk színeivel szervesen illeszkedik a vidéki tájakhoz. Optimális régi kúriák, kertvárosi házak, nyaralók, valamint műemlékek fedéséhez.

Rundo - a hagyomány hangulata
Rundo termékünk igazi építészeti gyöngyszem. A hornyolt, kettős ívesvágású cserép kifejlesztésekor fő célunk egy könnyen alkalmazható, esztétikus termék megalkotása volt. Rundo tetőcserepünkkel megteremtettük a modern kor igényeinek és a hagyomány hangulatának harmóniáját.

STANDARD - Állandóság és megbízhatóság
A Standard tetőcserép bármely épületnek komfortos külsőt kölcsönöz. A kedvező árfekvés, a magas minőség és a megbízhatóság egyesül termékünkben. Natúr színével Standard termékvonalunk legújabb tagja olyan költséghatékony megoldást kínál, mely nem jelent kompromisszumot sem a minőség, sem az esztétikum terén.

ZENIT - Egy kicsi föld, egy kicsi ég
A Zenit modern dizájnja a formatervezők és belsőépítészek megálmodta mai bútorok és enteriőrök méltó külső párhuzama, a ház karakterének meghatározója. Stílusa rokon az egyszerű keleti formavilággal és vonalvezetéssel, de összképében érződik az északi vidékek hűvös eleganciája is. Legújabb Grosso termékünk egyedülálló, strukturált felületével kifinomult, extravagáns karaktert kölcsönöz az Ön egyedi otthonának.
CERTAINTEED CT20 bitumenes zsindely
Az amerikai gyártású CertainTeed név minőséget, értéket és hosszú élettartamot garantál. Ezért Ön nyugodt lehet, hogy a CertainTeed zsindelyek megőrzik külsejüket, színüket és hosszú éveken keresztül megóvják otthonát az időjárási viszontagságoktól. A CT 20, XT 25, XT 30 típusú zsindelyek a legegyszerűbb háromlevelű téglányok. Üvegfátyol-betéttel ellátott, 20-30 év garanciával rendelkező, könnyen felrakható típusok. Több, mint 10 színben kapható.