Térburkolatok

ABETON VIACOLOR
Egy életen át fog látszani!
Az A Beton Térkő Zrt. és a Viacolor Kft. a hazai beton burkoló gyártók két legrégebbi meghatározó szereplőjének összeolvadásával 2002 februárjában létrejött az A Beton-Viacolor Térkő Rt. Gyáraikból a mai napig több, mint 10 millió négyzetméter térkövet értékesítettek. A Társaságuk célja: az építőiparban, a környezetkialakításban, a park- és kertépítésben szükségszerűen jelentkező minőségi igények kielégítése.
Tovább a gyártó oldalára>
FRIEDL Álomkertek
Egy lépéssel közelebb a természethez.
A FRIEDL cég a legkorszerűbb gyártástechnológiák alkalmazásával állít elő térköveket, lapokat, lépcsőket, kerítés- és falazóelemeket, valamint szegélyköveket és hasonló termékeket. A formák, színek és színárnyalatok sokasága hűen tükrözi átfogó értékesítési programukat. Termékeinket mind minőség, mind dizájn tekintetében a legmagasabb igények jellemzik. Valamennyi termék folyamatosan ÖNOR M-ellenőrzött és CE-minősített.
Tovább a gyártó oldalára>
BARABÁS Téglakő
Az Ön udvari szállítója !
Történeti hangulatú, műemléki jellegű környezetbe kiválóan illeszkedik, így belvárosi rehabilitációs, felújítási munkákban nagy szerepe lehet. Az idővel nem romlik az esztétikai megjelenése, „szépen öregszik”.Út- és térburkolatként alkalmazva a lecsöppenő üzemanyag nem károsítja, nem repedezik, nem gyűrődik (mint például az aszfalt), falburkolatként nem hajlamos a sókivirágzásra (mint például a kerámiatégla). A kisebb sérülések nem rontanak az esztétikai értékén, nem rövidítik az élettartamát, hiszen a karakterét éppen az antikolás során kapott csorbulások, karcolások adják meg.
Tovább a gyártó oldalára>
Termékek a gyártó oldalán>

Leier Térkövek
Beton térburkoló kövek – a dekoratív és funkcionális felületformálás ideális anyagai. A különböző színek és formék egyedi alkalmazásával változatos módon jeleníthetjük meg, hangsúlyozhatjuk ki környezetünket. Akár lakóház körüli vagy kertben építendő burkolatok, akár markáns megjelenésű garázsfeljáró kialakítása a cél, kínálatunkban megtalálható az elképzeléséhez tökéletesen illeszkedő termék és megoldás.
 
Leier Falazóelemek, Kerítéskövek
A falazókövek nem csak falszerkezetek elemeiként, hanem sík felületek burkolóanyagaként is beépíthetők, mivel homogén anyagból készülnek és egyik oldalukon sem tartalmaznak formázott távtartókat – egyszóval: szépek.
 
Leier Kerti lapok
A ház körül változatos a kerti lapok felhasználási lehetősége. A teraszoktól kezdve a gyalogutakon át a bejáratokig – a lapok felhasználásának semmi sem szab határt. A lapok fagyállók, kopásállók és csúszásbiztosak. Alkalmasak mind kültéri mind beltéri felhasználásra. Széles termékkínálatunk a különböző színű és felületü lapokat és élkezelt kiegészítő lapokat is.
 
Leier Kiegészítők, Virágtartóelemek
A ház környezetének kialakításában a virágtartó edények nem csak dekorációs elemeként, de optikai térelhatároló elemként is felhasználhatóak.
 
Leier klasszikus térkövek, szegélykövek
A beton térkövet formájának, színének és felületi kialakításának gazdag tárháza különbözteti meg az egyéb burkolatoktól. Esztétikus, gazdaságos, tartós és környezetbarát megoldás.

Termékek a gyártó oldalán>