Csempék, járólapok

Granito Forte járólapok

Granito Forte fagyálló, kültérben teraszokon is alkalmazható, alacsony árfekvésű, mégis kitűnő minőségű gress lapok.
Tovább a gyártó oldalára>

BALDOCER csempe és járólap

A BALDOCER spanyol gyár termékei között megtalálhatóak a modern klasszikus és porcelán csempék,burkolólapok. Áraik szolidak.
Tovább a gyártó oldalára>

PIEMMEGRES burkolatok

Az olasz gyártó már a nevében is hirdeti, hogy kizárólag gres alapanyagú termékek gyártásával foglalkozik, aminek számtalan jó tulajdonsága mellett kiemelendő a tartósság és magasfokú ellenállóképesség. Szériái között megtaláljuk a bel- és kültéri burkolatok széles választékát.
Tovább a gyártó oldalára>

PIEMMEGRES burkolatok

Az olasz Saime erőssége és specialitása a mázas és anyagukban színezett kőporcelán-lapok és csempék gyártása. Segítségükkel egyedi, modern terek vagy akár bensőséges, mediterrán hangulatú enteriőrök kialakítására nyílik lehetőség. A Saime cég igényesebb gyártmányai a préselés előtt és közben változó műveletek eredményeként jelentős minőségi, de főként esztétikai változásokon mennek át. A csiszoláson, polírozáson túl a két-háromszoros rétegű felhordás, majd újrapréselés következtében a különféle mintázatú padlólapok egyre valószerűbbek, megtévesztőbbek lettek. A válogatott kaolinásványokból, kvarcból és földpátokból álló keverékből készülő lapok színes erezetét a valódi kőzetek eredeti mintája alapján alakítják ki, sőt a lapok felületét a mintául szolgáló kőzetek koptatott, vagy hasított felső strukturáltságával azonos felületűre préselik. A színezék és a valóságos felületi struktúra együttes hatása az ilyen jellegű lapokon kiválóan érvényesül, és tökéletes utánzatként természetes kőnek mutatja a Saime cég kőporcelán padlólapjait.
Tovább a gyártó oldalára>

STYLNUL burkolólapok

Az STN (Stylnul, Nules Ceramica), a 2010-es Cersaie alkalmából bemutatta új, digitális technológiával gyártott padló- és homlokzatburkoló lapjait. Eredetileg csak az új porcelán termékek gyártására akarták alkalmazni ezt a technológiát, azonban 2012-ig az összes termékük gyártásánál ezzel a módszerrel fogják gyártani.
Tovább a gyártó oldalára>