Keressen minket bizalommal további információért, vagy ajánlatért, az alábbi kapcsolati űrlap segítségével, vagy telefonszámunkon!

Telefonszám:

+36 (30) 2511 420 / +36 (94) 511 976


Mit nyújtunk?

-Díjmentes raktározás-
-Ütemezett kiszállítás-
-Mennyiségszámítás-
-Szaktanácsadás-

Vásároljon most Leier kéményt!

Most megéri lecserélnie rossz kéményét, mert korszerű Leier kéményre válthat és jó döntését még választható trendi okoseszköz ajándékkal is honoráljuk.

A program keretében a veszélyessé vált, biztonságosan már nem működtethető kémények cseréjéhez a www.kemenycsere.hu honlapon elérhető részvételi szabályzat feltételei szerint felajánljuk egyedülálló szolgáltatásainkat a megfelelő kémény szak- szerű kiválasztásától a helyszínre történő ingyenes kiszállításig. Amennyiben a vásárló a kéménycsere során helyes dön- tésként Leier kéményt választ, úgy a megvásárolt kémény mellé egy általa választott okoseszközt adunk ajándékba, melyet a megrendelt kéménnyel együtt szállítunk ki a kért címre.

Az akcióban a Leier által a vevő címére szállított (tranzit) LeierSmart, LSK, Multikeram és Multikeram LAS típusú egykürtős kémények vesznek részt. További részletek: http://kemenycsere.hu/

 

Érdeklődés/Ajánlatkérés

    Név (kötelező)

    E-mail cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet