CREATON TERMÉKBEMUTATÓK

A jövőben szeretnénk Önöknek egy-egy CREATON terméket részletesebben is bemutatni.

CREATON BETON TETŐCSEREPEK

A beton egy ősi, mégis modern anyag kedvező tulajdonságokkal, amely ideális a modern tető-megoldások számára. A CREATON kínálatában jelenleg 4 beton-cserép található meg:

VERONA

A CREATON betoncserepek ékköve. Egyedülálló geometriai kialakítása, különleges szépsége révén elegáns megoldást kínál. Hatása a különösen nagy tetőfelületek esetén érvényesül. Finom formájának és attraktív megjelenésének köszönhetően elnyerte a Red Dot Design díjat.

HEIDELBERG

A CREATON betoncserepek klasszikusa. Időtálló formája révén kiváló megoldás új építésekhez és felújításokhoz egyaránt. A lekerekített lábvonalnak köszönhetően a tetősíkot nem bontja meg, harmonikus megjelenést biztosít. >

GÖTEBORG

A CREATON betoncserepek dinamikusa. A tradicionális hullámos forma továbbgondolása a tetőfelületnek nagyfokú dinamikusságot kölcsönöz. A különleges formai kialakításnak köszönhetően az árnyékok játéka homogén, kontrasztmentes megjelenést ad.

KAPSTADT

A CREATON betoncserepek legmodernebbje. Tiszta, kifinomult vonalvezetése biztosítja a modern megjelenést, fegyelmezettsége mély benyomást hagy maga után. Sík felülete révén a minimalista építészeti stílus kedvelt építőanyaga, ennek köszönhetően elnyerte a TREND Award BAU 2013 építészeti díjat.

Aktuális CREATON prospektus:

creaton_2020_prospektus_cover

Érdeklődés/Ajánlatkérés

    Név (kötelező)

    E-mail cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet